17. 11.: Protestní pruvod Prahou upozornující na rozsáhlé a násilné odebírání orgánu cínským veznum svedomí

"Vezmou vám obe ledviny, srdce a kuži, rohovky a játra, a pak vaše telo hodí do pece," rekl Kilgour v cervnu 2006 na BBC 24 Worldnews.
Na akci promluví bývalý kanadský státní tajemník David Kilgour o vyšetrování rozsáhlého a násilného odebírání orgánu veznum svedomí v cínských pracovních táborech. Pruvod se uskutecní 17. listopadu 2006 a vyjde ze Staromestského námestí v Praze. Projevy zacnou v 11.00 hod., zahájení pruvodu bude ve 12.00 hod.

Hlavní body protestu: násilné odebírání orgánu cínským veznum svedomí; upozornení na hrubé porušování lidských práv pri prípravách na Olympijské hry v Pekingu 2008; ukoncení mucení v pracovních táborech; pronásledování Tibetanu a dalších národnostních menšin.

Na akci vystoupí: David Kilgour, býv. clen kanadského parlamentu, obhájce lidských práv, Jirí Dedecek, písnickár, predseda PEN klubu, zástupci organizací Lidská práva bez hranic a Asociace Falun Gong CR, zazní stanovisko Olympic Watch a výzva Konfederace politických veznu CR. Akci podporují: biskup Václav Malý, Jirí Gruntorád, Libri prohibiti, Obcanský Institut a další.

Stránky o vyšetrování odebírání orgánu a zpráva ke stažení v ceštine: http://organharvestinvestigation.net

Se zprávou o rozsáhlém a násilném odebírání orgánu cínským veznum svedomí vystoupil bývalý kanadský státní tajemník David Kilgour také v Poslanecké snemovne Parlamentu CR. O svém nezávislém vyšetrování již informoval Výbor pro mezinárodní vztahy Snemovny reprezentantu USA, Fórum pro náboženskou svobodu ve Spojených národech, britskou Snemovnu lordu a na tiskových konferencích v Helsinkách, Paríži, Hongkongu, Austrálii, Novém Zélande a dalších zemích.